MANİSA / ŞEHZADELER - Dr.Ömer Faruk Meriç İlkokulu

Süleyman DURACAK - Sınıf Öğretmeni 3/C

1965 Manisa doğumlu. 1986 yılında Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesinden mezun oldu. 1992 yılında Erzurum İli İspir İlçesi Yeşiltepe Köyü İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.1995 yılında Uşak İli Merkez Taşkonak köyü ilkokuluna atandı. 1998 yılında 8 yıllık eğitim öğretime geçilince Uşak İli Merkez Yenişehir Pansiyonlu İlköğretim Okulunda müdür yardımcılığı görevine asaleten atandı.2006 yılında Manisa İli Saruhanlı İlçesi Çaltepe Köyü İlkokuluna atandı.Yine aynı yıl Saruhanlı İlçesi Büyükbelen İlköğretim Okulunda Müdür vekili olarak çalıştı. 2010 yılında sınava dayalı olarak Manisa Merkez Selimşahlar İlköğretim Okuluna müdür olarak atandı.Sekiz yıllık sürenin bitiminde 2018-2019 eğitim öğretim yılında Manisa Şehzadeler İlçesi Gazi İlkokulunda görevlendirme müdür olarak çalıştı.2019-2020 eğitim öğretim yılında Şehzadeler İlçesi Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulunda görevlendirme müdür olarak çalıştı. Halen okulumuzda sınıf öğretmeni olarak çalışmaktadır.Evli ve bir çocuk sahibidir.